VABLJENI NA SPOZNAVANJE SKRIVNOSTI PRESIHAJOČEGA CERKNIŠKEGA JEZERA

09.05.2020

Vabimo vas, da vaše raziskovanje pričnete z nami v Muzeju Cerkniškega jezera.

To je vaše najboljše izhodišče za nadaljnja raziskovanja v naravi.

Voden ogled vsako soboto ob 15ih ali po vaši izbiri (samo za vas, vašo skupino ali vašo družino) kadarkoli  po vnaprejšnjem naročilu.

Informacije in rezervacije: 041/561-870 ali jezerski.hram@siol.net

 

Prosimo, da se na obisk muzeja odpravite zdravi, brez akutnih znakov prehladnih obolenj. Obiskovalci morajo skladno z navodili stroke med obiskom v notranjih prostorih uporabljati zaščitne maske. Obiskovalce naprošamo, da pri nakupu vstopnic, med ogledom in ob uporabi sanitarij spoštujejo varnostno razdaljo (2 metra) ter druge ukrepe in navodila zaposlenih za preprečevanje okužb. Ob obisku je potrebno upoštevati higieno kašlja ter se držati načel pravilnega umivanja in razkuževanja rok. Razkužila za roke so obiskovalcem na voljo na izpostavljenih mestih. Obiskovalce prosimo, da se ne zadržujejo v večjih skupinah na enem mestu. Zaposleni večkrat dnevno poskrbijo za razkuževanje površin in prostorov, kjer se zadržujejo obiskovalci, ter dosledno izvajajo zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti obiskovalcev.    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.